E-mail:info@dairy-dav.hu Központ: 4002 Debrecen Kádár dűlő 28/B  Tel:52/310-931,30/747-6811 -- Fax:52/346-917 Webshop: dairy.hu

DAIRY REDŐNYKAPU

Működési leírás:
Kulcsos kapcsolóval (a kulcs elfordításával) vagy nyomógombbal (a gomb megnyomásával) a kapu az előlapon feltüntetett irányba lehet mozgatni. Alsó és felső végállásokban a végállás-kapcsolók megállítják a mozgást. A kulcs illetve a gomb elengedésével a kapu bármely helyzetben megállítható.

Távvezérlésnél a terméket a távirányító nyomógombjának egyszeri megnyomásával tudjuk végállástól végállásig mozgatni. Köztes helyzetben is megállítható a gomb ismételt megnyomásával. A harmadik gombnyomással a kapu ellenkező irányba indul el.
Amennyiben a lefelé haladó kapu útját megszakítja a biztonsági infra-sorompó, a mozgás megáll és visszanyit a termék.

Áramszünet esetén az ipari motor a kézi hajtókar (kurbli) segítségével mozgatható. A kapu magasságától függően a művelethez létra szükséges. Dobmotor esetén a bovden végén található kioldó széttekerésével, kulcsos kapcsolónál a kioldó kicsavarozásával a kapu kézzel mozgathatóvá válik. A kézi mozgatásnál a kaput ne engedjük el, míg vissza nem állítottuk a normál üzemmódot. Ellenkező esetben a kapu felszaladhat, és a végállás-kapcsolók károsodhatnak.
Ha a kapu felső helyzetben volt az áramszünet idején és távirányítós, akkor az első gombnyomás után várni kell 90 másodpercet (a kapu nem mozog), hogy a vevőegység üzemkész legyen.