E-mail:info@dairy-dav.hu Központ: 4002 Debrecen Kádár dűlő 28/B  Tel:52/310-931,30/747-6811 -- Fax:52/346-917 Webshop: dairy.hu

HOOFCOUNT EXCEL automata lábvégfürösztő rozsdamentes kád
A HOOFCOUNT lábvég fürösztő megszámolja a kádon áthaladó teheneket és az előre beállított tehén szám után friss vízzel és fertőtlenítőszerrel tölti fel a kádat. Az optimális szám 150-200 tehén között van. Ennél nagyobb szám esetén a vízben lévő anyagok és trágya már akadályozza a lábvég fürösztő hatékonyságát.
A leürítéstől az újratöltésig csupán 3 perc telik el, amely lehetővé teszi a zavartalan tehénforgalmat. A vegyszereket egy magas nyomású perisztaltikus szivattyú adagolja, ami fokozza a víz és a vegyszerek hatékony elkeveredését. Az egyedülálló leeresztés biztosítja, hogy az egység teljesen és gyorsan leürüljön és minden felület letisztuljon, készen állva a következő tehén csoportra.

Szerkezet
  • Rozsdamentes acél szerkezet
  • Strapabíró kialakítás
  • Csúszásmentes gumipadozat biztosítja a tehén gyors és biztonságos áthaladását a kádon
  • Dupla vegyszeradagoló szivattyú a különböző erősségű vagy egymástól eltérő fertőtlenítőszerek adagolásáért
HOOFCOUNT EXCEL
3,7m hosszú automatizált, erős kialakítású és felépítésű lábvég fürösztő kád, rozsdamentes acél oldalsó lemezekkel.
Ez a kád szűkebb, mint az alap kád, de 3,7 m-es hosszúsága miatt a tehenek lábai akár 3-szor is a vízbe merülhetnek minden áthaladáskor.
A rozsdamentes acélból készült oldalsó lapok biztosítják, hogy a tehenek ne tudjanak a kád mellé lépni, miközben lehetővé teszik azt is, hogy a kifröccsenő folyadék visszakerüljön a kádba.