E-mail:info@dairy-dav.hu Központ: 4002 Debrecen Kádár dűlő 28/B  Tel:52/310-931,30/747-6811 -- Fax:52/346-917 Webshop: dairy.hu

Ambic PowerFoamer automata habosító rendszer
Az Ambic olyan átfogó higiéniai és állategészségügyi termékeket gyárt tejelő állatok tartásához, amelyeket a világ vezető szakemberei fejlesztettek ki, és amelyeket szerte a világban árusítanak. Az Ambic a világ vezető tőgygyulladás megelőző és felderítő berendezéseinek szállítója. Piacvezető pozíciója a majdnem 30 éves kutatásnak és fejlesztésnek, innovatív termék kialakításnak, a minőségi gyártásnak és a vásárlók kiváló kiszolgálásának köszönhető.

Szerkezet és előnyök
AutoFoamer mártogató pohár optimális szerkezetű habot biztosít a bimbón megfelelő mennyiségű vegyszer alkalmazása esetén, tökéletes buborék szerkezettel, hogy megkönnyítse az anyagok felpuhítását a bimbó felületén, majd eltávolítsa a szennyeződéseket, illetve fejés után a bimbó lezárását. Egy pohár feltöltés 100 állat kezeléséhez elegendő.

AutoFoamer rendszer szíve az elektromos tápegység, mely sűrített levegő ellátást végzi a pohárba töltött tőgymosó/lezáró folyadék habosításához.

A habot különösen hatékonynak találják a fejés előkészítésnél, a következő előnyök miatt:
  • A hab sokkal hatásosabb, mint a folyadék, mert fellazítja és eltávolítja a koszt és a fekáliát a bimbóról, a buborékok romboló hatásának eredményeként
  • Folyékony vegyszerek használata esetén habként történő alkalmazásuk kevesebb fogyasztást eredményez
  • Kevesebb időt igényel, mint a manuális bemártás
  • Biztonságosabb a vegyszer kezelés