E-mail:info@dairy-dav.hu Központ: 4002 Debrecen Kádár dűlő 28/B  Tel:52/310-931,30/747-6811 -- Fax:52/346-917 Webshop: dairy.hu

Ambic EasiDipper automata mártogató rendszer
Az Ambic olyan átfogó higiéniai és állategészségügyi termékeket gyárt tejelő állatok tartásához, amelyeket a világ vezető szakemberei fejlesztettek ki, és amelyeket szerte a világban árusítanak. Az Ambic a világ vezető tőgygyulladás megelőző és felderítő berendezéseinek szállítója. Piacvezető pozíciója a majdnem 30 éves kutatásnak és fejlesztésnek, innovatív termék kialakításnak, a minőségi gyártásnak és a vásárlók kiváló kiszolgálásának köszönhető.

Szerkezet és előnyök
EasiDipper mártogató pohár hasonlóan ergonomikus kialakítású, mint a hagyományos mártogató pohár és biztosítja a könnyű hozzáférést a bimbókhoz, tehát hasonlóan kell használni, mint a kézi mártogató poharat anélkül hogy újra kellene tölteni. Az EasiDipper pohárnak van egy akasztója, mellyel kényelmesen tárolható, amikor nincs használatban.
Az EasiDipper rendszer egy moduláris rendszer és különböző méretű fejőrendszerekhez is megfelelő. Hosszabbító berendezések állnak rendelkezésre a nagyobb fejőházakhoz. Rendelkezésre állnak átalakító készletek is a JetStream bimbó permetező rendszerről EasiDipper bemártós rendszerre való átállás esetén.
Továbbá az EasiDipper pohár illeszkedik a JetStream csepegtetőjéhez, az EasiDipper átalakító készlete tartalmazza az állítható nyomás modult a tápegységhez, hogy be lehessen állítani a vegyszer arányt a fertőtlenítőszer viszkozitásához.

AutoFoamer rendszer szíve a vákuum tápegység, melyet speciálisan úgy alakítottak ki, hogy egyszerre megbízható és tartós legyen, minden féle működési körülmény esetén. Biztosítja a folyamatos fertőtlenítőszer ellátást közvetlenül a vegyszer tárolóból az EasiDipper pohárba, melyet kényelmesen a fejőházban helyeznek el csakúgy, mint a csepegtetőt a hagyományos bimbó permetezős rendszerben.
Az EasiDipper kompatibilis a legtöbb fertőtlenítőszerrel, de nagyon sűrű fertőtlenítőszerek használatához nem alkalmas. A rendszerek rendelhetők speciális tömítésekkel a klór-dioxid és a tejsav alapú fertőtlenítő szerek alkalmazásához.
  • Teljesen vákuummal működik, így nincs szükség áramra
  • Automatikusan be és ki kapcsol a fejőrendszerrel együtt
  • Amikor a vákuum kikapcsol, a nyomás megszűnik a rendszerben és visszaszívja a benne lévő fertőtlenítő szert
  • Egyszerű telepítés
  • Alacsony karbantartási igény
Állítható nyomás
Annak biztosítására, hogy az EasiDipper pohár megfelelő mennyiségű fertőtlenítőszerrel lássa el a bimbókat, az EasiDipper rendszernek egyedülállóan állítható a nyomása a tápegységen, így a fertőtlenítőszer aránya állítható a vegyszer viszkozitásának megfelelően. Elég gyors, hogy a poharat haladéktalanul feltöltse bemártás után, túltöltés vagy kiömlés kockázata nélkül.

Állítható nyomás
Egy adapter szükséges ahhoz, hogy az EasiDipper kötélpályán mozgatható legyen.